ישן 02-04-2016, 21:29   #1
אורח
משתמש

ברירת מחדל קנית רכב ממגרש

שלום, מישהו מכיר את המגרש מכוניות סנטרל ליס בקדימה ? האם הם אמינים ? תודה רבה.
אורח לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 02-04-2016, 23:38   #2
רפי לין
בעל האתר, מקצוען רכב

הסמל האישי שלרפי לין

ברירת מחדל סנטרל ליס

חיפשתי ב"גוגל" וזה מה שמצאתי: http://www.tapuz.co.il/forums/viewms...99%D7%95%D7%AA

והתמצית משם כאן:

מישהו התנסה עם סנטרל ליס במקרה?
night mistress
<< ההודעה הנוכחית

30/08/2012 | 14:3430

ראיתי שם איזה יונדאי אקסנט שנת 2010 שנראית לי כבעלת פוטנציאל..
אני לא מכירה את החברה הזו/ מגרש, הם יושבים בקדימה.

אני אשמח לשמוע אם למישהו יש איזה ניסיון איתם, וכמו כן לשמוע את חוות דעתכם, בתקציב יחסית נמוך של עד 55 אלף ש"ח, מה הרכב הכי טוב והכי חסכוני שאני יכולה לקבל? הוא חייב לעמוד בנסיעות ארוכות (כ250 ק"מ ביום), לא לבקר הרבה במוסך וכו', להיות יחסית חסכוני באופן סביר (1:12 משולב?)..
אני לא מעריצה של האקסנט אבל מבחינת מחיר זה או היא או רנו מגאן 2009/2010.. לצערי לא מצאתי עוד אופציות בטווח המחיר הזה (כמובן שכולם מליסינג)..

כל כך מסובך לבחור רכב בתקציב נמוך

ועידכון לאחר מכן:

]עדכון
night mistress
31/08/2012 | 15:48

הלכתי לראות את הרכב המדובר, למרות שבטלפון הבטיחו לי שהוא נקי מתאונות הבאתי איתי מישהו שקצת מבין לראות אותו, מיד הוא הבחין שהרכב עבר תאונה רצינית יחסית.. בשלב מסויים כשהתעקשתי שהרכב עבר תאונה הם טענו שהרכב נמכר (אחרי שכביכול נציג ניסה לשווק לי אותו רבע שעה לפני)
ירדתי מזה.

בברכה - רפי לין
ישן 16-06-2016, 18:04   #3
Ohadifrach
משתמש טרי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי רפי לין צפה בהודעה
חיפשתי ב"גוגל" וזה מה שמצאתי: http://www.tapuz.co.il/forums/viewms...99%D7%95%D7%AA

והתמצית משם כאן:

מישהו התנסה עם סנטרל ליס במקרה?
night mistress
<< ההודעה הנוכחית

30/08/2012 | 14:3430

ראיתי שם איזה יונדאי אקסנט שנת 2010 שנראית לי כבעלת פוטנציאל..
אני לא מכירה את החברה הזו/ מגרש, הם יושבים בקדימה.

אני אשמח לשמוע אם למישהו יש איזה ניסיון איתם, וכמו כן לשמוע את חוות דעתכם, בתקציב יחסית נמוך של עד 55 אלף ש"ח, מה הרכב הכי טוב והכי חסכוני שאני יכולה לקבל? הוא חייב לעמוד בנסיעות ארוכות (כ250 ק"מ ביום), לא לבקר הרבה במוסך וכו', להיות יחסית חסכוני באופן סביר (1:12 משולב?)..
אני לא מעריצה של האקסנט אבל מבחינת מחיר זה או היא או רנו מגאן 2009/2010.. לצערי לא מצאתי עוד אופציות בטווח המחיר הזה (כמובן שכולם מליסינג)..

כל כך מסובך לבחור רכב בתקציב נמוך

ועידכון לאחר מכן:

]עדכון
night mistress
31/08/2012 | 15:48

הלכתי לראות את הרכב המדובר, למרות שבטלפון הבטיחו לי שהוא נקי מתאונות הבאתי איתי מישהו שקצת מבין לראות אותו, מיד הוא הבחין שהרכב עבר תאונה רצינית יחסית.. בשלב מסויים כשהתעקשתי שהרכב עבר תאונה הם טענו שהרכב נמכר (אחרי שכביכול נציג ניסה לשווק לי אותו רבע שעה לפני)
ירדתי מזה.

בברכה - רפי לין

לא בטוח כמה הייתי סומך על זה. מציע לבדוק יותר לעומק ולא לשלול מיד.
Ohadifrach לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 26-06-2016, 09:53   #4
אבי_אלקובי
משתמש טרי

קניית רכב, בפרט כאשר מדובר ברכב עם וותק על הכביש, היא משימה שיש להתייחס אליה ברצינות.

בעבר נכוויתי גם אני, כיוון שלא בדקתי מספיק.

יכול להמליץ על חברה למכירת רכבים בשם אוטוסנטר - ישנן עסקאות טרייד אין שוות שהם עושים ובאופן כללי - האווירה שם היא לא שמנסים לעקוץ אותך.

בכל אופן - שיהיה בהצלחה וסעו בזהירות!

אבי_אלקובי לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 02-03-2017, 17:33   #5
רחל מור
משתמש טרי

ברירת מחדל יש אפשרות לקנות רכב יד שנייה בתשלומים בלי מקדמה?

האם יש תקופות מסויימות בשנה, בהן מקובל לתת הצעות למכירת רכבים ללא מקדמה? בתשלומים בלבד?

נערך לאחרונה על ידי רפי לין, 02-03-2017 בשעה 19:03 סיבה: הוסר קישור פרסומי
רחל מור לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-06-2019, 15:08   #6
Hen
משתמש טרי

הגעתי לסוכנות סנטרל ליס אחרי שנכוויתי בפעם האחרונה מחברה אחרת. אני חייב לציין שאני מרוצה ב100% גם מהשירות וגם מהרכב שקניתי. כשאצטרך להחליף שוב אני חוזר לשם, סנטרל ליס מומלצים בחום!
Hen לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 16-07-2019, 16:45   #7
roncohen
משתמש טרי

Thumbs up ממליץ על סנטרל ליס אחלה סוכנות רכב

קניתי רכב מיד ראשונה מליסינג בסנטרל ליס בצומת קדימה. הסוכן שטיפל בי היה שמעון ג'רבי ואני חייב לציין שנתן אחלה שירות. קניתי אופל אסטרה שנת 2013 ואני מרוצה גם מהרכב וגם מהשירות. לכל מי שצריך לקנות רכב ללכת לשמעון מסנטרל ליס.
roncohen לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 18-12-2019, 18:56   #8
aaa22380@gmail.com
משתמש טרי

ברירת מחדל טרייד מוביל

שירות לאזרח
אני לא ממליץ לטוב ולא לרע
רכשתי רכב מטרייד מוביל פ"ת עם התחיבות לקילומטר כשהצלבתי את הדוחות הטיפוליים עם דוחות משרד התחבורה שבהם רושמים בטסט את מספר הקילומטר גיליתי כי יש הפרש בכמה שנים בין הקילומטר של הטיפולים למשרד התחבורה יצוין כי חברת טרייד מוביל דרשו ממני מחיר 30% מעל המחירון בטענה כי הרכב במצב נדיר וזה לא היה אמת אני מזה כשנתיים נכנס איתו למוסך רבות למרות הקילומטר הנמוך עליו הצהירה החברה פניתי לחברה והיא מתעלמת לחלוטין לא מגיבה למיילים ולא לטלפונים ממש התעלמות
אחרי שאתם משלמים לא יודעים מי אתם
aaa22380@gmail.com לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא