חזור   פורום טכני לרכב - פורום רכב - פורום לרכב > רפי לין

מודעות שרות
ריפודי עור

Conversation Between רפי לין and YONIF4
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. YONIF4
    15-09-2015 07:32
    YONIF4
    רפי הבעיה סודרה ואני חוזר לעדכן אך הסתדר הבעיה ראיתי שבתקע מנורה יש רק יצאות של מינוסים הלכתי לפנס השני איפה שיושב המצבר נתתי מכה לפנס פתאום שתי הפנסים חזרו לעבוד כנראה שהיה קצר על החוטים או משהו כזה
    תודה בכול זאת על העזרה
  2. רפי לין
    14-09-2015 07:25
    רפי לין
    שלום רב,
    לצערי הרב איני מכיר את מכוניות דייהטסו ואין לי כל שרטוט שלהן.
    אני מכיר רק מוסך מורשה דייהטסו טוב ברמת גן ואולי זה יסייע לך, אבל רק אחרי החג.
    בברכת שנה טובה - רפי
  3. YONIF4
    13-09-2015 18:16
    YONIF4
    רפי שלום לך יש לי דיאטסו סריון 1999 אין אור גבוה ונמוך ברכב אני רואה שהמנרות תקינות עכשיו אני בודק בתקע מנורה אין לי 12 וולט לדעתי צריך לצאת מראלי אורות שאני לא יודע איפה הוא נמצא במכסה מנוע יש ראלי 4 רגלים הגעתי למתג אורות ואני לא יודע מה צריך להוציא לי בתקע כנראה פיקוד מינוס לראלי אבלי אני לא בטוח יש לך סרטוט או שאתה יודע מה הולך ברכב תודה רבה מראש על העזרה חג שמח ושנה טובה

כל הזמנים הם GMT +2. השעה כרגע היא 03:36.

מאגר הפורומים כולל מאמרים, פרסומים ומידע (שיקראו יחד להלן: "מידע") שהנם קניינו של אתר מוסך. מאגר זה, נועד לצורכי לימוד עצמי בלבד והמידע כולו מוגן עפ"י זכויות יוצרים ובהתאם לכך אין לעשות במידע כל שימוש מסחרי ו/או שימוש שלא עפ"י היתר זה. הדפסת המידע ו/או כל שימוש בו מותר אך ורק במסגרת שימוש הוגן ביצירה – לשם לימוד עצמי ולשם מחקר וביקורת אך ורק במידה הדרושה והראויה לצורך המטרות האמורות. בהתאם לאמור לעיל, ומבלי לפגוע מכלליות האמור לעיל, אתר מוסך שומר לעצמו את מלוא הזכויות על פי כל דין לפעול כנגד מי שינהג במידע שלא עפ"י הוראת אזהרה זו.